Hayatı kolaylaştıran dört teknolojik hile

egitimpassword
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1-Gözlük değil cep telefonu

Yakın gözlüğünüz yanınızda yoksa cep telefonlarının kamerası büyüteç gibi kullanılabilir. Android cep telefonuna sahip olanlar: Ayarlar / Erişilebilirlik / Görüş geliştirmeleri / Büyüteç’te büyüteci etkinleştirmeyi seçebilir ve ardından her ihtiyaç duyulduğunda bu yeni işleve erişim sağlayan alttaki simgeye basabilir.

2-Geçici e-posta adresleri

İnternette bir hizmete her kaydolduğumuzda, e-posta adresimizi girmek zorunda kalıyoruz. İstenmeyen posta filtreleri, sorun ortaya çıktığında iyi bir çözümdür, ancak tek kullanımlık bir e-posta adresi kullanmak daha da etkilidir. Yalnızca İnternet’teki hesapları kaydetmek için kullanılır ve daha sonra istenmeyen postaların damlamasını önleyerek ortadan kaldırılabilir. Tek kullanımlık e-posta adresleri sunan birkaç şirket var. En popülerlerinden biri SimpleLogin.

3-WhatsApp mesajları nasıl okunur?

Popüler olarak çift ​​mavi tik olarak bilinen WhatsApp okuma bildiriminı nasıl kapatırız? Bunu yapmanın bir yolu, söz konusu modu devre dışı bıraktığımız anda okuma onayının devreye gireceğini bilerek, cihazda önceden uçak modunu aktif hale getirmek ve mesajı sakince okumak.



4-Tüm şifrelerimizi hatırlamak için

Hızlı ve basit bir hile, bu komutu tarayıcının adres çubuğuna yapıştırmaktır: chrome: // settings / passwords. Bu sıra bizi doğrudan Chrome ayarlarına ve bunların içinde şifreler bölümüne götürecektir. Edge tarayıcı kullanıcıları, edge: // settings / passwords yapıştırarak aynı sonucu alabilirler.

Bu Yazıya Tepki Ver