HDP’li Hatimoğulları: Hatay’ a üvey evlat muamelesi yapılıyor…

Tülay Hatimoğulları
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HDP Adana Milletvekili Tülay Hatimoğlulları Hatay’da depremin son durumunu bildirdi: Hatay’a üvey evlat muamelesi yapılmaya devam ediliyor. İçler acısı bir durum var. Tek bir yetkili dahi sokakta göremedik. İçler acısı bir durum var. Yüzlerce, belki binlerce insan enkaz altında. Acil bir biçimde buraya insani yardımın gelmesi hayati bir önem taşıyor

HDP Adana Milletvekili Tülay Hatimoğlulları Hatay’da depremin son durumunu bildirdi: Hatay’a üvey evlat muamelesi yapılmaya devam ediliyor. İçler acısı bir durum var. Tek bir yetkili dahi sokakta göremedik. İçler acısı bir durum var. Yüzlerce, belki binlerce insan enkaz altında. Acil bir biçimde buraya insani yardımın gelmesi hayati bir önem taşıyor.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Milletvekili Tülay Hatimoğulları Hatay’a giderek deprem bölgesinden  son durumu aktardı. Hatimoğulları’nın Hatay’daki depreme ilişkin durumu aktardığı video HDP’nin Twitter hesabından paylaşıldı. 

“İçler acısı bir durum var”

Hatay’daki her yerin çöküntü altında olduğunu söyleyen Hatimoğulları, şunları kaydetti:

Henüz hiçbir biçimde bir yardım, enkazdan insanları kurtarma çalışmaları gerçekleşmedi. Hatay’da Erzin’den Samandağ’a kadar dolaştım ama doğru düzgün tek bir yetkili dahi sokakta göremedik. İçler acısı bir durum var. Hiçbir insani yardım, arama ekibi buraya henüz ulaşmadı. Yüzlerce belki binlerce insan enkaz altında. Buraya üvey evlat muamelesi yapılmaya devam ediliyor. Acil bir biçimde buraya insani yardımın gelmesi hayati bir önem taşıyor. Bu kadarı da fazla, insanlar adeta burada terkedilmiş. İnsanlar şu an can pazarında. Çok büyük sorumsuzluklar var ortada. Yetkililer başta olmak üzere herkesi göreve davet ediyoruz. 



Bu Yazıya Tepki Ver