‘Help Turkey’ tartışmasında Farah Zeynep Abdullah -Şehrazat kavgası

sehrazat farah
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’de devam eden orman yangınları için başlatılan “Help Turkey” kampanyası, ünlü isimler arasında gerginlik yaşatmaya devam ediyor.

Çıkan yangınların ardından sosyal medya üzerinden başlatılan Help Turkey kampanyasıyla yabancı ülkelerden Türkiye’ye yardım çağrısında bulunuluyor.

Ünlü besteci ve söz yazarı Şehrazat “Bu yardım çağrısı çok ağrıma gitti. Vatanım bu acziyete düşecek ülke değildi. Onun için o yardım çağrısını paylaşmayacağım” dedi.

Ardından Nilgün Belgün ve Nilüfer de aynı fikirde oldukları konusunda paylaşım yapmalarının ardından Farah Zeynep Abdullah ve Hazal Kaya’da Twitter’dan bu isimler tepki gösterdi.

Hazal Kaya, “Bütün ülkeler bu gibi büyük felaket zamanlarında diğer ülkelerden yardım isterler. Cayır cayır yanan canları izlemek gitsin zorunuza.. Bir ağaç, bir köy, bir hayvan daha kurtulsun da kim ne derse desin bizim için.. ne tuhaf dertler var ya..” diye yazdı.

“ONUR İÇİN YAŞAMAK NE ALAKA”



Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah ise, “Hayvanlar, doğa perişan, onur için yaşamak ne alaka” diye sordu.

Şehrazat bu tepkiye “Siz ne anlarsınız vatanın onurunu korumaktan. Siz kim bana bunu yazmak kim? Ne iş yaparsınız bile bilmem” dedi. Abdullah da ünlü söz yazarının yanıtını, tiye alan harfler koydu. Şehrazat da, Abdullah’a aynı şekilde yanıt verirdi. Sonrasında Şehrazat’ın Abdullah’ı blokladığı görüldü.

Şehrazat’ın yine; “Bana Bak kızım, ben etrafındakilere hiç benzemem! Saygısızlığa da hiç kabul etmem. Bu işin sonu çok kötüye gide, anladım mı! Bana cevap yazmayı da kes.İkaz ediyorum seni !! İşine Bak yazdığı görüldü.

Bu Yazıya Tepki Ver