Peker cehennemin kapısını araladı

sedat-peker5
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker beşinci videoyu yayınladı. Peker, savcılara seslenerek, “Birkaç satır bir şey anlatacağım ve bunlar birkaç hafta içinde delillendirebilir ” diyerek çağrı yaptı

“Derin Mehmet, arkadaşlar, orada mısınız? Temiz Süleyman, sen de orada mısın? Namusu maaşı kadar olan gazeteciler, siz de orada mısınız?” diyerek sözlerine başlayan Peker, “Onurlulara lafımız yok. Çakma solcular, siz de orada mısınız? İyi olanlara sözümü yok. Yoklamayı yaptık, beşinci videoya başlamakta bir sakınca yok” diyerek videoya başlayan Sedat Peker, Mübariz Mansimov ile birlikte, Fethullah Gülen’le görüşmeye gittiğini söyleyen Mehmet Ağar’ın elinde yazılı emir var mıdır; yoksa devlet geleneğinde terör örgütü liderine sözlü talimatla insan yollanır mı?” diye konuştu.

“Aklımı tatile çıkardım ama zekam benimle”

Tansu Çiller’in eski danışmanlarından olan Memduh Bayraktaoğlu’nu çok sevdiğini söyleyen Peker, “Demiş ki Sedat Peker’i Soylu yanlış yönlendirdi, Mehmet Ağar’ı da yanlış yönlendirdi. Sadece Berat Bey’i değil.” Ben kendisiyle aynı şeyi düşünmüyorum. Memduh Abi, öncelikle zekamla ilgili söylediklerinizden dolayı teşekkür ederim. Hatırlarsanız, sizin evde otururken Tansu Hanım başbakandı. Özer Abi’yle sizin evde buluşmuştuk. Oradaki görüşmemizde Özer Bey benim yaşımı sormuştu. Ben de söyleyince “Sen benim oğlumdan daha küçüksün” demişti. “Benim oğlum Etiler’de kız peşinde koşuyor, sen bu yaşta ülkenin kaderiyle ilgili konuları konuşuyorsun” demişti. Abi bu kardeşin, aynı kardeşin. Ben aklımı tatile çıkardım ama zekam devam ediyor.” ifadelerini kullandı.

‘BUNDAN BÜYÜK DELİL Mİ OLUR?’

İçişleri Bakanı Soylu’ya da bir kez daha “Sen benim jokerimdin, dönüş biletimdin” diye seslendi. Soylu’nun danışmanının 1 milyon 600 bin liralık arabaya bindiğini, Trabzon’da 5 milyon liralık ev yaptırdığını öne süren Peker, şu iddiaları gündeme getirdi: “Danışman maaşı ne kadar, en fazla 10 bin lira değil mi? Bir de akrabası var Sadık Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan hiç çıkmaz. Sadık Soylunun telefonundan Çevre Bakanlığı’ndaki bürokratlar günde kaç ker aranıyor, bir bakın. Bundan büyük delil mi olur? Orada bir görevi yok, nasıl olur da imar geliştirmelerin hepsi onun elinden geçiyor?”



“PARAYLA OPERASYON YAPTIRILIR MI?”

Mehmet Ağar’ın operasyondan önce Antalya’da 12 civarında kişiyle yemek yerken kendisiyle ilgili konuşulduğunu belirten Peker, “Göreceksiniz 3-4 güne neler olacak…. Emniyette talimatla operasyon olur, sen hiç para dağıtılarak Emniyet’te suç örgütü operasyonu yaptırıldığını duydun mu? Onlara da değineceğim” dedi.

Bu Yazıya Tepki Ver