“Hesap ver, teşhir etme”

1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Parti belediyelerinin insan ayrımı yapmadan hizmet götürdüğünü belirten CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Sadece dar gelirli vatandaşlara pozitif ayrım yapılabilir. Bunu yaparken de kimseyi teşhir etmemeye özen gösterilmeli. Bizim düzen hakça düzen. Ne ezen ne ezilen, insanca, hakça bir düzen” dedi

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yerel yönetimlerde harcadıkları her kuruşun hesabını millete vermenin onurunu yaşadıklarını söyledi. İzmir programı kapsamında Ödemiş’e geçerek ilçe ve büyükşehir belediyesi tarafından yaptırılan Entegre Katı Atık Yönetim Tesisi’nin açılışıma katılan Kılıçdaroğlu, “CHP’li yönetimler insanlara kimlik, yaşam tarzı ayrımı yapmadan hizmet veriyor. Başkanlarımızdan ihaleleri sosyal medyadan yayınlamalarını istedik. Harcadıkları her kuruşun hesabını millete vermelerini istedik. Çünkü o para kimsenin değil, milletin. Bizim düzen hakça bir düzen. Ne ezen ne ezilen, insanca, hakça bir düzen. Böyle öğrendik, böyle götüreceğiz” diye konuştu.

ADALETİ SAĞLAYACAĞIZ

CHP’li yönetimlerde tek pozitif ayırımın fakir mahallelere uygulanabileceğine vurgu yapan Kılıçdaroğlu, “İhtiyaç sahibi ailelerin yaşadığı mahallelere daha fazla hizmet götürülmesi gerek. İhtiyaç sahiplerine yardım yaparken onları teşhir etmemek gerek” ifadelerini kullandı. CHP lideri şöyle devam etti: “İktidara geldiğimizde adaleti sağlayacağız. En büyük desteğimiz ise halk olacak. Yerel seçimlere “Martın sonu bahar” sloganıyla hazırlandık. Şimdi de ‘Ampul patlayacak ve güneş doğacak, bu ülkede her şey aydınlık olacak’ diyoruz. Bu ülkede siyaset de ahlaklı olacak, bütün bunların altyapısını oluşturuyoruz. Hiç meraklanmayın, yeri, zamanı gelince her şeyin hesabını soracağız.”

Modern bir laboratuvar var



İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, açılışını yaptıkları tesiste tüm atığın ham madde, enerji ve gübreye dönüşeceğini dile getirdi. Tesiste modern bir laboratuvar da olduğunu aktaran Soyer, “Tesis İzmir’in geri dönüşüm vizyonunun en önemli parçalarından biri. İzmir’de çok yakın zamana kadar çöpler neredeyse hiç ayrıştırma yapılmadan depolama tesisine gidiyordu” dedi. Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş ise ilçenin dağlarında çiçek, ovalarında bereket açtığını belirterek, bu güzel topraklarla övünmeyi hak etmek için çiftçiye sahip çıkılması, su kaynaklarının ve doğanın korunması gerektiğini ifade etti.

Bu Yazıya Tepki Ver