Hollandalı koptu geliyor

VANAANHOLT2
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray ve Fenerbahçe’nin transferi için yarıştığı Patrick van Aanholt, Crystal Palace ile yollarını ayırdı. 31 yaşındaki sol bekin kariyerine Türkiye’de devam etmesi bekleniyor

TRANSFERDE hem Galatasaray hem de Fenerbahçe ile adı geçen Patrick van Aanholt, Crystal Palace ile yollarını ayırdı. Hollandalı sol bekin, kulübüyle bu ay sonunda bitecek sözleşmesini uzatmayacağı kesinleşti. Galatasaray, Marcelo Saracchi’nin yerine van Aanholt’u kadrosuna katmaya oldukça istekli. Serbest kalacak milli oyuncu, sol bek takviyesi yapmayı planlayan Fenerbahçe’nin de transfer listelerinin üst sıralarında.

AVUSTURYA MAÇINDA OYNADI

İNGİLİZ basını, oyuncunun kariyerine büyük ihtimalle devam edeceğini belirtirken van Aanholt’un tercihinin iki ezeli rakipten hangisi olacağı büyük merak konusu. Halen Hollanda Milli Takımı ile EURO 2020’de mücadele eden Patrick van Aanholt, Portakallar’ın Avusturya’yı 2-0 yendiği maça ilk 11’de başlarken 64 dakika sahada kaldı. Tecrübeli sol bek, Memphis Depay’a attığı gollük pasla dikkat çekti.

Crystal Palace, Ocak 2017’de Patrick van Aanholt için Sunderland’e 14 milyon Sterlin bonservis bedeli ödenmişti.



Bu Yazıya Tepki Ver