İbrahim Kalın’ın konseri iptal edildi

ibrahim kalın
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MİT Başkanlığı’na atanması beklenen Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü  İbrahim Kalın’ın 6 Temmuz’da vereceği konser iptal edildi.

MİT Başkanı Hakan Fidan’ın Dışişleri Bakanı olmasının ardından göreve geleceği iddia edilen İbrahim Kalın’ın 6 Temmuz’da Kuruçeşme Açıkhava’daki konseri iptal edildi.

‘İrfani Türküler’ ekibinin vereceği konserde saz ve söz ustaları İbrahim Kalın, Yavuz Bingöl, İsmail Altunsaray ve Ümit Yılmaz yer alacaktı. TELE1’den Bişar Arslan’a konuşan Yavuz Bingöl’ün menajeri Erden Demir “Konser ertelendi, yeni tarihi bilmiyoruz. Yani iptal edildi diyebiliriz” ifadelerini kullandı.

Konserin sosyal medyada yayınlanan tanıtım afişi şöyleydi:

İbrahim Kalın, Yavuz Bingöl, İsmail Altunsaray ve Ümit Yılmaz’dan oluşan İrfani Türküler ekibi, İstanbul 4. Uluslararası Halk Müzikleri Festivali’nin konuğu olarak AKM’de konser vermişti.

Sahnede konuşan Kalın, müzikseverler için irfani türkülerden oluşan bir repertuvar hazırladıklarını belirterek “Bizim halk müziği geleneğimizin çok zengin repertuvarı içerisinde irfan türkülerin özel bir yeri var” demişti.



Bu Yazıya Tepki Ver