İçişleri Bakanlığı’ndan Özgür Özel’e Emin Şen yanıtı: “Emin Şen; devlet memuru olmayıp, bakan müşaviri görevinde bulunmamaktadır”

içişleri Bakanlığı
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanlığı,  CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel‘in basın toplantısında, “8 bin kişilik trol ordusu“nun başında olduğu ve Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Müdürlüğü’nün CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu aleyhinde attığı tweetleri paylaştığını öne sürdüğü ve “İçişleri Bakanlığı’nın sayfasında göreve başladığı tarih yazıyor. 2020 yılına kadar… Hala sitesinde var. İçişleri Bakanlığı’nın müşaviri!” dediği Emin Şen‘in devlet memuru olmadığını açıkladı.

thumbnail
İlgili Haber
Özgür Özel, Süleyman Soylu ve troll ordusu dosyasını açtı: “‘Ebabiller’ yoksa Süleyman Soylu diye birisi yok, siyasette yok, halkın gönlünde yok”

İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklama şu şekilde: “CHP milletvekili Özgür Özel’in ismini zikrettiği Emin Şen; devlet memuru olmayıp, bakan müşaviri görevinde bulunmamaktadır.”

Özgür Özel, “Kendisi resmi sitede bakan müşaviri. Şu an siteden gösteriyorum size! Hala bakan müşaviri!” demişti

Özgür Özel, basın toplantısında, İçişleri Bakanlığı’nın açıklaması sorulduğunda, “İçişleri Bakanlığı’nın sayfasında göreve başladığı tarih yazıyor. 2020 yılına kadar… Hala sitesinde var. İçişleri Bakanlığı’nın müşaviri! Şimdi Soylu mümkün olduğu kadar geriye dönük istifa dilekçesi çıkartır. Diyelim istifa etti, internet sitemizi güncellemedik diyecekler. Kendisi de bakan müşaviri olduğunu yazmış, öyle çalışmış. Bakan müşaviri unvanını verip, resmen müşavir maaşı ödemek yerine başka bir çözüm buldularsa, bu sadece muvazaaya işaret eder. Kendisi resmi sitede bakan müşaviri ve çok fazlasını yapıyor. Şu an siteden gösteriyorum size! Hala bakan müşaviri!” açıklaması yapmıştı.

Bu Yazıya Tepki Ver