İktidar gizli bir karargâh kurulmasına göz mü yumuyor?

Ekran Resmi 2023-03-07 09.58.44
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Millet İttifakı’ndaki ‘İYİ Parti’ krizinin aşılmasına ilişkin olarak ‘Ankara’da kurulmuş gizli bir karargâhın tertibi’ iddiasında bulundu. Perinçek’in bu iddiası üzerine Balyoz kumpası mağduru emekli Tümamiral Semih Çetin’den dikkat çeken bir yanıt geldi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Millet İttifakı’yla yeniden masaya oturan ve dün açıklanan mutabakat metnine imza atan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ABD’nin dayatmasıyla masaya geri döndüğünü iddia etti. 

Perinçek, “Ankara’da, tıpkı Ergenekon-Balyoz sürecinde olduğu gibi, tertipleri planlayan ve yönlendiren bir Gizli Karargâh kuruldu. Karargâhta yabancı operasyon şefleri ve FETÖ artıkları bulunuyor. Karargâh, kirli elini stadyumların içine kadar uzatıyor ve çeşitli kargaşalık planları tertipliyor. Kılıçdaroğlu ve Akşener bu karargâhla iletişimlerini, dinlenmeyen mekanlardan kendi kurmaylarına da haber vermeksizin yürütüyorlar” iddiasında bulundu.

Perinçek’in ilginç iddiası partisinin yayın organı Aydınlık’ın yanı sıra Yeni Şafak, Türkiye, Yeni Akit gibi iktidara yakın gazetelerin internet sitelerinde yer buldu. 

Perinçek’in bu iddiası üzerine, AKP-FETÖ ortaklığı döneminde kurgulanan Balyoz kumpasıyla 44 ayını hapiste geçiren emekli Tümamiral Semih Çetin’den bir tepki geldi.

Çetin, Perinçek’in ilgili iddiasının yer aldığı tweet zincirini alıntılayıp şu ifadeleri kullandı: 



“Yani iktidar ülkede gizli bir karargâh kurulmasına göz mü yumuyor? Bu kabul edilemez.”

 

 

Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir