İlahiyatçı-yazar Cemil Kılıç’a MEB’den ihraç soruşturması !

cemil kılıç
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlahiyatçı-yazar Cemil Kılıç, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu. “Diyanet SEN, Halil Konakçı ve avanesi hedef gösterdi, talep etti ve MEB ihraç edilmem için soruşturma başlattı” diyen  Kılıç, “Sorgudaki sorulardan biri de Kılıçdaroğlu ile neden görüşüyorsunuz, şeklindeydi. Sayın Kılıçdaroğlu ile veya bir başkası ile görüşmek suç mu?” diye sordu.

İlahiyatçı-yazar Cemil Kılıç, sosyal medya hesabı Twitter’da Milli Bakanlığı’nın ihraç edilmesine yönelik soruşturma başlattığını açıkladı.

Kılıç paylaşımlarında şu ifadeleri kullandı:

“Diyanet SEN, Halil Konakçı ve avanesi hedef gösterdi, talep etti ve MEB ihraç edilmem için soruşturma başlattı. Biraz önce MEB bana inanç sorgusu yaptı. Yaşanan tam bir kara mizahtır. Muhammedî bir Müslüman olarak takdiri kamuoyuna bırakıyorum.

Öyle gülünç sorular vardı ki yazsam inanmazsınız. Bakara makara diyen kişinin aleyhinde neden yazmışım, neden itibarını zedelemek istemişim? Milletin a… koyacağız diyen kişinin adının ilahiyat binasına verilmesini neden eleştirmişim?

Sorgudaki sorulardan biri de, Kılıçdaroğlu ile neden görüşüyorsunuz, şeklindeydi. Sayın Kılıçdaroğlu ile veya bir başkası ile görüşmek suç mu?”



Bu Yazıya Tepki Ver