İmamoğlu: Haliç’te olimpiyat hayalim var

haliç
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haliç’te olimpiyat hayalim var İmamoğlu, ”Uzun süredir Haliç’te kürek sporuna ara verilmişti. Burayı tarihi kulüplerin sporcularıyla, yöneticileriyle etkin bir hale getireceğiz. Dilerim ki, çok yakın bir gelecekte olimpiyatların yapıldığı bir İstanbul’da, kürek yarışlarının da Haliç’te yapılmasını hayal ediyorum” ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor A.Ş.’nin düzenlediği “Haliç Kürek Yarışları”, büyük bir çekişmeye sahne oldu. Farklı takımlarla yarışan 475 sporcu, muhteşem İstanbul manzarası eşliğinde, Unkapanı Köprüsü’nden Miniatürk önlerine kadar olan 4,5 kilometrelik mesafede kıran kırana mücadele verirken, yarışları İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da izledi.

Büyük Erkekler kategorisinde birinciliği elde Fenerbahçe B takımı ödülünü de İmamoğlu verdi. Madalya ve kupa töreni sonrasında konuşan İmamoğlu, şunları söyledi:

BEKLENTİMİZ ÇOK FAZLA

“Haliç, tam da kürek sporuna uygun. Uzun bir süredir ara verilmişti. Burayı hızlı bir şekilde tarihi kulüplerin sporcularıyla, yöneticileriyle etkin bir hale getireceğiz. Haliç’ten beklentimiz çok fazla. Burada kürek başta olmak üzere, bir takım sporları etkin hale getirdik mi; gerçekten Haliç’in dünyaya hak ettiği biçimde anlatılacağı bir dönemi hep beraber başlatmış olacağız. Dilerim ki, çok yakın bir gelecekte olimpiyatların yapıldığı bir İstanbul’da, kürek yarışlarının da Haliç’te yapılmasını hayal ediyorum” ifadelerini kullandı.



Bu Yazıya Tepki Ver