İmamoğlu’ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ‘icraat’ yanıtı

Untitled-2
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, İBB’yi eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yanıt verdi. İmamoğlu, yapılan hizmetlere ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Bizi imrenerek takip ediyor; izlemeye devam etsin” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Maltepe Orhangazi Şehir Parkı’nda bulunan Maltepe Sahil Spor Tesisi’ndeki yenileme çalışmalarını tamamladı.

Maltepe Orhangazi Şehir Parkı’nda bulunan spor tesislerinin yenilenerek açılması nedeniyle düzenlenen törende konuşan İmamoğlu, İBB’nin hizmetlerini eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan vardı. Her alanda kente hizmet ettiklerini vurgulayan İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, kendisi ve İstanbul hakkındaki olumsuz sözlerine yanıt verdi.

İmamoğlu konuya ilişkin şunları söyledi:

“İCRAATLARIMIZI VE BİZİ TAKİP ETMEYİ ÇOK SEVİYOR”



“Sayın Cumhurbaşkanı’nın takip etmesi mutlu ediyor. İcraatlarımızı ve bizi takip etmeyi çok seviyor” diyen İmamoğlu, “Bizi imrenerek izlediğinin de farkındayım. Vardır ya; çok imrenirsen tırnaklarını yer gibi izlersin, sanki beni öyle izliyor Ankara’dan. Ne mutlu bana. Bundan mutluyum. Gerçekten sıkı bir takipçimiz olduğunu düşünüyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız bir düşünürse, bir gün İstanbul turunu onla yapmak isterim. Yani şu İstanbul’u bir gezdirmek, ona, bilmediği hatta bazen yanlış anlatılan icraatlarımızı bizzat yerinde anlatmak isterim. İsterse halı sahada bir maç bile yaparız kendisiyle. Tenis de oynarız. Bu keyifli geziye kendilerini davet ediyorum. İlgisini lütfen kaybetmesin. İmrenerek izlemeye devam etsin” ifadelerini kullandı.

Bu Yazıya Tepki Ver