İmamoğlu’ndan Saraçhane’ye çağrı: “Herkesi saat 16.00’da Saraçhane’ye davet ediyorum”

ekrem imamoğlu saraçhane ibb mazbata töreni

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu,  YSK üyelerine hakaret iddiasıyla 4 yıl 1 aya kadar hapis istemiyle yargılandığı ve siyasi haklarından mahrum edilmek istendiği davanın, mahkeme tarafından saat 16.00’ya ertelenmesi üzerine, İstanbullulara çağrıda bulunarak, “16 milyon İstanbullunun evi Saraçhane’dir. İstanbul ve Türkiye, iradesine daha önce nasıl sahip çıktıysa bugün de çıkacaktır. Karar ne olursa olsun, kâh sevincimizi kâh irademizi göstermek adına herkesi saat 16.00’da Saraçhane’ye davet ediyorum” dedi.

İlgili Haber
Kaftancıoğlu da Şaraçhane’ye çağrı yaptı

İmamoğlu’nun YSK üyelerine hakaret iddiasıyla 4 yıl 1 aya kadar hapis istemiyle yargılandığı davasının Kartal Anadolu Adliyesi’nde saat 11.00’de başlayan 8. celsesinde mahkeme heyeti, alışıldık olmayan bir şekilde 4 saatlik ara vererek, avukatların son savunmaları için duruşmayı saat 16.00’ya ertelemişti.

İmamoğlu’ndan çağrı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da İstanbullulara çağrıda bulunarak, “16 milyon İstanbullunun evi Saraçhane’dir. İstanbul ve Türkiye, iradesine daha önce nasıl sahip çıktıysa bugün de çıkacaktır. Karar ne olursa olsun, kâh sevincimizi kâh irademizi göstermek adına herkesi saat 16.00’da Saraçhane’ye davet ediyorum” dedi.