İmamoğlu’nu gören depremzede gözyaşlarına hakim olamadı!

imamoğlu
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul Fatih’teki esnaf ziyareti duygusal anlara sahne oldu. Deprem felaketinde evi yıkılan ve İstanbul’a gelen bir depremzede İmamoğlu’nu görünce duygularına hakim olamadı. Depremzede kadın, “Evlerimiz yıkıldı Kimse gelmemişken, biz bir suya muhtaçken sizler oradaydınız” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün İstanbul’un Fatih ilçesindeki tarihi Mısır Çarşısı’nı ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen İmamoğlu, yoğun ilgiyle karşılandı.

“MİLLETÇE KAZANACAĞIZ”

Ziyaret sırasında bir vatandaş İmamoğlu’na, “Başkanım kazanacak mıyız bu sefer” sözüne diye sorarken, İmamoğlu “Her halde kazanacağız. Milletçe kazanacağız.” dedi.

“SİZLER GELEBİLİRKEN NEDEN KİMSE GELMEDİ?”

Deprem bölgesi Antakya’dan geldiğini söyleyen bir depremzede ise İmamoğlu’nu görünce gözyaşlarına hakim olamadı.
Depremzede kadın, “Evlerimiz yıkıldı. Teşekkür ederiz. Kimse gelmemişken, biz bir suya muhtaçken sizler oradaydınız. Sizler gelebilirken neden kimse gelmedi? İnsanlar öldü orada.” ifadelerini kullandı.

“BU SORUNLARI HEP BERABER AŞACAĞIZ”

İmamoğlu ise “Bu sorunları hep beraber aşacağız. Antakya gibi, Hatay gibi medeniyet dolu bir yeri çok düzgün ayağa kaldıracağız. Acılarımız büyük. Giden gelmeyecek ama çok başka bir başlangıcı var edeceğiz. En büyük güvencemiz de sizler, oranın insanları…Siz bize yolu göstereceksiniz biz yapacağız. Bunu unutmayın.” dedi.



Bu Yazıya Tepki Ver