İmamoğlu’nun en çılgın projesi

imamoglu
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ‘İstanbul Kenti Spor Master Planı Çalıştayı’nda “Spor yapmayan çocuğun kalmaması benim için en çılgın projedir. Kadınlar da isterse spor konusunda en iyisini yapar” dedi

İBB’nin sporla ilgili master planı oluşturmak için gerçekleştirdiği İstanbul Kenti Spor Master Planı Çalıştayı’nda ikinci günü oturumları İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun açılış konuşmasıyla başladı. İmamoğlu, kendisi, için en çılgın planın spor yapmayan çocuğun kalmaması olduğunu belirterek, “Çok net bir şekilde söyleyebilirim ki, ülkemizin geleceğini belirleyecek etkenlerden biri, çocuklarımızın spor yapma oranları olacak” diye konuştu.

İstanbul’un spor alanında bir master planının olmadığını vurgulayan Başkan İmamoğlu, kadınların spor yapmasından büyük mutluluk duyduğunu ifade edip, “Kadınlara, ‘Sizin yanınızdayız, arkanızdayız, destekliyoruz’ dememiz, haddimize değil. Kadınların isterlerse ve odaklanırlarsa, spor konusunda da erkeklere hiç ihtiyaç duymadan, en iyisini yapar. Amacımız, insanlarımızı doğaya, spora ve aktif bir hayata çekebilmek” dedi.

Bu Yazıya Tepki Ver