İmzada ‘1’ sorun çıktı

sergen
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başarılı teknik adam, Beşiktaş’ın başında kalmaya devam etmesi için yıllık 2.5 milyon Euro istedi. Başkan Çebi ise 1.5 milyon Euro önerdi

Geçen sezon çifte kupa kazandırdığı Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Teknik Direktör Sergen Yalçın, yeni kontrat için Başkan Ahmet Nur Çebi ile görüştü. Başarılı hoca ile yapılan ilk temastan sonuç alınamadı. Göreve devam etmek için güçlü bir kadro şartı koşan Yalçın’ın yeni ücreti konusunda da anlaşma sağlanamadı.

EMRE KOCADAĞ DA GÖRÜŞECEK

Uzun süreli sözleşme önerisine rağmen ısrarla 1 yıllık kontrat isteyen 48 yaşındaki başarılı çalıştırıcı, 2.5 milyon Euro ücret talep etti. Başkan Ahmet Nur Çebi ise 1.5 milyon Euro artı bonus teklifinden geri adım atmadı. Sergen Yalçın ile ikinci görüşmeyi Asbaşkan Emre Kocadağ’ın yapması ve Yalçın-Kocadağ zirvesinde kesin bir sonuca ulaşılması bekleniyor.

Ghezzal’de de pürüz var

 KARTAL’A bir pürüz haberi de ligin asist kralı Rachid Ghezzal’den geldi. Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ ile Cezayirli oyuncunun menajeri Anouir Fazuli arasındaki telefon görüşmesinde tarafların maddi şartlarda anlaşamadığı ve ilk görüşmenin olumsuz sonuçlandığı öğrenildi.



Transferler askıda

Siyah-beyazlı yönetim, teknik adam konusunda pürüz yaşanması nedeniyle yeni transferlerini beklemeye aldı. Her konuda anlaşma sağlanan Salih Uçan ile prensipte ikna edilen Kenan Karaman, Sergen Yalçın’ın durumunun netleşmesinin ardından Beşiktaş’a imza atmaya davet edilecek.

Aboubakar buraya kadar

Golcü oyuncu, Suudi Arabistan ekibi Al Nassr ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Siyah-beyazlılar, yeni santraforunu arıyor

Geçen sezon şampiyonlukta büyük katkısı olan ancak Beşiktaş ile sözleşme yenilemek istemeyen Vincent Aboubakar’ın geleceği netlik kazandı. Suudi Arabistan ekibi Al Nassr, Kamerunlu golcü ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

SENELİK 6.6 MİLYON EURO

Beşiktaş’ta 1.5 milyon Euro kazanan 29 yaşındaki Aboubakar, Arap kulübündeki yeni sözleşmesiyle yıllık kazancını 6.6 milyon Euro’ya yükseltti. Aboubakar’ın 30 maçlık uzatma opsiyonu 29 maçta kaldığı için kullanılamamıştı. Yönetim, bu flaş gelişme üzerine alternatif golcü arayışlarına hız verdi.

Bu Yazıya Tepki Ver