İspanyol şarkıcı Buika aşkı yeniden yaşatacak

buika-konser
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İspanyol aşk şarkılarının tutkulu sesi Buika, 17 Eylül’de Zorlu PSM’de, uzun bir aradan sonra Türkiye’deki hayranları ile buluşmaya hazırlanıyor.

Dünya müziğine kendine özgü yorumuyla yepyeni bir tarz getiren ve dünya çapında milyonlarca hayranı bulunan İspanyol sanatçı Buika İstanbul’a geliyor. Buika, buğulu sesi ve etkileyici yorumuyla ilk kez Zorlu PSM’de sanatseverlerle buluşacak. Tutkulu performansıyla izleyenleri kendine hayran bırakan Buika, kariyeri boyunca Reggae, Ragga, Flamenko, R&B, Afrobeat ve Gospel’i muhteşem bir şekilde harmanlarken, Flamenko ile cazı bir araya getirdiği tarzı ile Flamenko’yu farklı boyutlara taşıdı.

HAYRANLARI ONU BEKLİYOR

İçinden geldiği gibi şarkı yazan ve kaybedilen aşklara ithafen şarkılar söyleyen Buika, NPR tarafından dünyanın “50 En Büyük Sesi”nden biri olarak gösteriliyor. Son olarak Carlos Santana’nın “Africa Speaks” adlı son albümünde, Carlos Santana’nın akorları eşliğinde söylediği şarkılarla müzikseverlerin büyük beğenisini toplayan Buika, önümüzdeki günlerde yeni albümünü müzikseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor. Buika, 17 Eylül akşamı hayranlarına muhteşem bir müzik şöleni yaşatacak.

ROMANTİZMİ DORUKLARDA YAŞATIYOR

Buika, önümüzdeki günlerde yeni albümünü müzikseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor. Buika aşk romantizmi doruklarda yaşatan aşk şarkıları ile dikkat çekiyor.



Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir