Isparta Belediye Başkanı Başdeğirmen’den, Bakan Ersoy’un Melek Mosso müjdesine “uygunsuz” gölgesi !

şükrü başdeğirmen
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeniden Refah Partisi Isparta İl Teşkilatı önderliğindeki bir grup tarafından hedef alınan Melek Mosso’nun konserinin iptal edilmesi sonrası Isparta Belediyesi Başkanı Şükrü Başdeğirmen’den ilginç bir açıklama daha geldi… Başdeğirmen, “O gece sanatını yaparken uygunsuz bir durum olabilir diye tahmin ederek biz bunu yaptık. Eğer ben bunu yapmasaydım ve o gün keyifsiz şeyler yaşasaydık daha mı iyi olacaktı?” dedi ancak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, dün yaptığı açıklamada, Melek Mosso’nun, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ikinci kez düzenlenen Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’nde konser vereceğini bizzat kendisi açıklamıştı.

thumbnail
İlgili Haber
Melek Mosso’nun konser haberini Bakan Ersoy verdi
thumbnail
İlgili Haber
Melek Mosso konserini verdi, Başdeğirmen’in boş kaygıları gün yüzüne çıktı

“Orada yapılan bir hareket var. O hareketi yapması toplum tarafından uygun görülmedi. Doğru bir hareket mi? Toplumdan aldığımız bir tepkiden dolayı tedbir anlamında bu kararı verdik. Yine Seda Sayan gibi Işın Karaca gibi Niran Ünsal gibi çok değerli kadın sanatçılarımızla çıkıyoruz yine” diyen Başdeğirmen, “O gece sanatını yaparken uygunsuz bir durum olabilir diye tahmin ederek biz bunu yaptık. Eğer ben bunu yapmasaydım ve o gün keyifsiz şeyler yaşasaydık daha mı iyi olacaktı?” ifadesini kullandı.

BAKAN ERSOY, “SAHNEYE ÇIKIYOR” DEMİŞTİ

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Melek Mosso’nun bu hafta bakanlık tarafından düzenlenecek Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’nde sahne alacağını söylemişti. Ersoy, FOX TV’de programına katıldığı İsmail Küçükkaya’nın sorusuna yanıtında, “İki hafta önce programa dahil edilmişti, çıkıyor” demişti. Isparta Belediyesi Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in “uygunsuz” açıklaması sonrasında hangi tarafın geri adım atacağı ise merakla bekleniyor.

 



Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir