İstanbul’da dikkat çeken “kardan fırsat” arayışı !

sabiha gökçen kar thy
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile AFAD Başkanı Yunus Sezer, gecenin erken saatlerinde İstanbul’a hareket etti.

AK Parti MKYK Üyesi Mücahit Birinci’nin, sosyal medya hesabından, “yerel otorite boşluğunu doldurmak için” ve “Mücadeleyi koordine etmek için” İstanbul’a gelecekleri ilan edilen İçişleri Bakanı, Ulaştırma Bakanı ve AFAD Başkanı’nın duyurusu, diğer hükümet yanlısı sosyal medya hesaplarından da coşkuyla paylaşıldı.

BAKANLIĞIN SORUMLULUĞUNDAKİ YOLLAR DA KAPALI



Bu çağrılar yapıldığı sırada özel bir şirketin sorumluluğunda olan Kuzey Marmara otoyolu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı sorumluluğundaki Mahmutbey otobanı ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı sorumluluğundaki E-5 Karayolunun Avcılar Tekirdağ arasındaki bölümünde trafik akışı sağlanamadı. Yine aynı saatlerde İstanbul Havalimanı’na da erişilemedi.

SOYLU BAĞCILAR BAŞAKŞEHİR ARASINDA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı üzerine İstanbul’a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve AFAD Başkanı Yunus Sezer, İstanbul Havalimanı’na inemedikleri için Atatürk Havalimanı’na inmek zorunda kaldı. Heyet, Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü’nde kentteki kar yağışıyla ilgili gelişmelere ilişkin bir toplantı yaptı.

Soylu, yoğun kar yağışının yolları kapatması nedeniyle Bağcılar’dan yaklaşık 4 kilometre boyunca uzun araç kuyruklarının oluştuğu Başakşehir istikametine doğru yürüyerek incelemelerde bulunurken, araçlarında mahsur kalanları da ziyaret etti.

Bölgedeki gözlemlerini ve yaşanan aksaklıkları, Karayolları 1. Bölge Müdürlüğünde karla mücadele için kurulan kriz merkezinde bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu ile İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’ya ileten Soylu, eksikliklerin giderilmesi için talimat verdi.

Bu Yazıya Tepki Ver