“İstanbul’un yazını kışa çevirdiniz”

tevfik_goksudan_sert_sozler_1622282662_948
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İBB yönetiminin Ağustos ayında kış çalışması yaptığını ileri süren Göksu, ”Sayıştay raporunda var. 31 Mart’ta bitmesi gereken ‘kış şartları ile mücadele çalışmaları’ işinin süresini Ağustos ayı sonuna kadar uzatmışlar. İstanbulluların parasını çarçur etmenize müsaade etmeyeceğiz” dedi.

İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, “İBB yönetiminin İstanbulluların parasını çarçur ettiklerini söyledi. İBB yönetiminin, Sayıştay raporunda yer alan tespite göre Ağustos ayında kış çalışması işi yaptığını açıklayan Göksu, “Sayıştay raporunda böyle bir tespit var. 31 Mart’ta bitmesi gereken ‘kış şartları ile mücadele çalışmaları’ işinin süresini Ağustos ayı sonuna kadar uzatmışlar” dedi.

YÖNETİMİ UYARIYORUM

Göksu şöyle devam etti: ”Yahu arkadaş. İçinizden hiç kimse ‘yok arkadaş bu kadar da olmaz’ demiyor mu? Sonunda İstanbul’un yazını kışa çevirmeyi de başardınız. İstanbullular adına Sayın Başkan’ı ve yönetimini uyarıyorum: İstanbulluların parasını çarçur etmenize müsaade etmeyeceğiz. İstanbullunun emaneti olan her bir kuruşun hesabını vermek zorundasınız.”

YÜZDE 100 ARTIŞ OLDU

Göksu, CHP’li İBB yönetiminin ihalelerle İstanbulluları zarara uğrattığını da ileri sürerken, ”Mesela bizim dönemimizde yıllık 400 milyon TL olan toplu taşıma işi Yenikapı’da araç şovu yapan bu yönetim döneminde yüzde 100’den fazla artarak 854 milyon TL’ye yükselmiştir. Daha bunun gibi onlarca şaibeli ve usulsüz ihale orta yere saçılmaktadır” ifadesini kullandı.



Bu Yazıya Tepki Ver