İşte Avrupa’da en çok aranan Türk

polismanset
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Europol’ün en çok arananlar listesinde bir Türk de var. 29 yaşındaki Mehmet Ali Gener, Rumen polisi tarafından başta insan kaçakçılığı ve uyuşturucu olmak üzere çok sayıda suçtan aranıyor.

Avrupa Birliği’nin uluslararası polis teşkilatı Europol, bir Türk’ün peşinde… Europol’ün en çok arananlar listesinde 29 yaşındaki Mehmet Ali Gener de yer alıyor. Rumen polisi, başta insan kaçakçılığı ve uyuşturucu olmak üzere çok sayıda suçtan Gener’in peşine düşmüş durumda… Memet Ali Gener, Rumen polisi tarafından 2019 yılında insan kaçakçılığı, pezevenklik, silah bulundurma ve uyuşturucu kullanımı da dahil olmak üzere çeşitli eylemlerle suçlandı. Gener’in tuzağına düştüğünü öne süren Rumen kurbanın yaptığı açıklamalar ise şoke edici.

Gener’in tuzağına düşen kadın, fahişeliğe ve uyuşturucu kullanmaya zorlandığını, sık sık dövüldüğünü, fahişelikten kazanması için önce günde 700 euro hedef verildiğini, daha sonra bu miktarın bin euroya yükseldiğini anlattı. Gener, iddiaya göre kadını bir arkadaşının kullandığı otomobille Alman Bottenborn şehrine götürdü. Ardından kadını bir kulüpte fuhuş yapmaya zorladı. Gener’e aşık olduğunu ve evlenme hayaliyle de tuzağına düştüğünü anlatan kadın, fiziksel ve zihinsel olarak istismara uğradığını öne sürdü.

Bu Yazıya Tepki Ver