İşte vaka sayısı en çok artan kentler

pandemi-koronavirus-kalabalik-maske
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haftalık vaka sayısını içeren güncel haritayı paylaşan Bakan Koca, “25 Eylül-1 Ekim arasında, 100.000 kişi içinde bir haftalık toplam yeni Covid-19 vaka sayısı neydi? Yaşadığınız, gidip geldiğiniz ildeki durumu haftalık İnsidans haritamızdan öğrenebilirsiniz” dedi. Öte yandan vaka sayısı en çok artan 10 il de belli oldu. Buna göre; Bursa, Balıkesir, Uşak, Kırklareli, Sakarya, Ardahan, Edirne, Mersin, Denizli, Samsun’daki vakalarda büyük artış gözlemlendi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 25 Eylül-1 Ekim’de illere göre her 100 bin kişide görülen Covid-19 vaka sayılarını açıkladı.

İSTANBUL, ANKARA VE İZMİR’DE SON DURUM

Her 100 bin kişide Covid-19 vaka sayısı İstanbul’da 252,11, Ankara’da 363,69, İzmir’de 47,01 oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “25 Eylül-1 Ekim arasında, 100.000 kişi içinde bir haftalık toplam yeni Covid-19 vaka sayısı neydi? Yaşadığınız, gidip geldiğiniz ildeki durumu haftalık İnsidans haritamızdan öğrenebilirsiniz” dedi.

VAKA SAYISI EN ÇOK ARTAN 10 İL

Türkiye’de günlük vaka sayıları 30 binin üzerinde seyrederken özellikle bazı illerde vakalarda büyük artış oldu.



Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, güncel tabloyu sosyal medya hesabından duyurdu. Buna göre; Bursa, Balıkesir, Uşak, Kırklareli, Sakarya, Ardahan, Edirne, Mersin, Denizli, Samsun vaka sayısı en çok artan iller oldu.

BAKAN KOCA’DAN UYARI

Güncel tabloyu paylaşan Koca halka çağrıda bulunarak, “Bu illerden birindeyseniz şimdi daha da dikkatli olmalısınız” ifadelerini kullandı.

Bu Yazıya Tepki Ver