İstenmeyen adam Arda Turan!

kor-15 arda (Large)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Deneyimli kaptan, kontratını otomatik uzatacak opsiyonu 1 maçla kaçırdı. Terim’in ‘Devam edelim’ raporu vermediği Arda’ya ne mevcut yönetim ne de yeni başkan adayları sıcak bakıyor

Krizlerle sarsılan Galatasaray’da yeni bir gündem maddesi var: Arda Turan. Başkan Mustafa Cengiz-Teknik Direktör Fatih Terim tartışması, seçim kaosu ve yeni sezon planlamasında belirsizliklere ek olarak tecrübeli oyuncunun durumu da camiada huzursuzluğa neden oldu. Geçen sezon başında Cengiz ile Terim’i karşı karşıya getiren Arda, attığı imza ile 9 yıl sonra Galatasaray’a geri dönmüştü. 31 Mayıs’ta serbest kalacak Arda’nın Galatasaray’da devam etmesi mümkün gözükmüyor. Başkan Mustafa Cengiz’in istemediği, başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu’nun “Bu kulüp Arda Turan ile çalışmamalı” dediği tecrübeli oyuncu için Burak Elmas yorum yapmadı. Metin Öztürk ise kararı Fatih Terim’in vereceğini söyledi.

43 maçta 21 kez

2020-21 sezonunda 4 milyon TL ücret alan 34 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinde ‘Avrupa Ligi ve Süper Lig’deki maçların toplamının yarısından fazlasına ilk 11’de başlaması halinde kontratı 1 yıl uzar’ maddesi bulunuyordu. Arda iki organizasyonda toplam 43 resmi maça çıkıp 21 kez ilk 11’de yer aldı.

 

 



 

Bu Yazıya Tepki Ver