İtalya’da İngiliz taraftarlara yer yok !

ingiliz-taraftarlar
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İtalya, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) çeyrek final maçında Roma’da cumartesi günü Ukrayna ile karşılaşacak İngiltere’nin, Ada’dan gelen taraftarlarının Covid-19 önlemleri yüzünden stada sokulmayacağını bildirdi: “İngiltere’den maçı izlemek için gelmek isteyenler, yola çıkmayın”

Bu açıklama, Dünya Sağlık Örgütü’nün (DSÖ) EURO 2020 karşılaşmalarını izlemek için gelen taraftarlar yüzünden Covid-19 salgının arttığı uyarısının hemen ardından geldi.

Londra’daki İtalya Büyükelçiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, favori Almanya’yı mağlup edip çeyrek finale kalan İngiltere’nin ülkeden seyahat edip, İtalya’ya gelecek olan taraftarlarının elinde bilet olsa bile stada alınmayacağı duyuruldu.

Açıklamada, “Son 14 gün içinde İngiltere’de olanlar, hangi ülke vatandaşı olup olmadıklarına bakılmaksızın, biletleri olsa bile stada alınmayacak. Sadece en azından 6 gündür İtalya’da bulunan ve 5 gün karantina kuralına uyup, bunun ardından testini yaptırıp sonucu negatif çıkanların stada girişine izin verilecek” denildi.

Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir