İYİ Partili Fahrettin Yokuş’tan Hulusi Akar’a tepki: “Ağzı bozuk, çatal dilli bakanlar listesine Hulusi Akar da katıldı”

hulusi akar
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Partili Milletvekili Fahrettin Yokuş, TBMM’de bütçe görüşmelerinde Aytun Çıray’a ‘nah alırsın’ diyen Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’a tepki gösterdi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray arasında, bütçe görüşmeleri sırasında sert bir tartışma yaşandı.

Akar’ın kullandığı “Nah alırsın” şeklindeki ifadesi herkesi şaşırtırken daha sonra tutanaklardan çıkartıldı.

İYİ Parti Konya Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu üyesi Fahrettin Yokuş, TBMM’de Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray’a söylediği sözlere sert tepki gösterdi.

İYİ PARTİLİ YOKUŞ’TAN BAKAN AKAR’A TEPKİ

İYİ Parti Konya Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu üyesi Fahrettin Yokuş, TBMM’de yapılan Milli Savunma Bakanlığı bütçe görüşmeleri sırasında İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray ile Bakan Hulusi Akar arasında yaşanan tartışmaya değindi.

“BAKANLARI ERDOĞAN’IN YOLUNDA”

Akar’ın Çıray’a karşı kullandığı ‘nah alırsın’ sözünü hatırlatan Yokuş, “Ben de ilk defa küfreden bir Genelkurmay Başkanı ile karşılaşıyorum. Söyleyecek sözü olmayanlar hakaret ederler. AK Parti Genel Başkanı da önüne gelene hakaret eden biridir. Örnekleri say say bitmez, Soylu ve Akar gibi bakanları da aynı yolda.” dedi.



“AĞZI BOZUK, ÇATAL DİLLİ BAKAN”

Fahrettin Yokuş, açıklamasında Akar’a yüklenerek, “Ağzı bozuk, çatal dilli bakanlar listesine Hulusi Akar da katıldı. Bilindiği gibi bu hususta Süleyman Soylu açık ara liderliğini koruyor. Millet olarak tek tesellimiz Bakanlar Kurulu içinde bu listeye girmeyen Bakanlarımızın olması.” diye konuştu.

Bu Yazıya Tepki Ver