Leyla Şahin Usta: “İyi yönetebildiğimiz için iktidardayız”

Leyla Sahin Usta
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, MÜSİAD Konya Şubesi olağan genel kurul toplantısında yaptığı konuşmada “İyi yönetebildiğimiz için bugün iktidardayız” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, siyasette krizlerin ve risklerin eksik olmadığı bir alanda mücadele içinde bulunduklarını belirterek işlerinin bu krizlerin ve siyasetin içindeki riskleri iyi yönetmek olduğunu ifade etti. Usta, şöyle konuştu:

“İyi yönetebildiğimiz için bugün iktidardayız. İyi yönetebildiğimiz için bugün burada hep birlikte güçlüyüz diye düşünüyorum. Yine aynı şekilde iş adamlarımızı da krizi ve riski sürekli yaşayan, iyi yöneten başarılı insanlar olarak MÜSİAD’ın içerisinde Türkiye’nin değerlerine değer katan yatırımcılar olarak görüyorum. Hayatımız önümüzdeki ve içinde bulunduğumuz krizleri iyi yönetebilmekle bizi başarıya ulaştırıyor. Türkiye’yi güçlü kılan, ekonomimizi güçlendiren sanayimiz ve iş adamlarımızdır. O yüzden yatırıma çok büyük önem veriyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın, eser ve hizmet siyasetinde, son dönemde özellikle uyguladığı en önemli başlıklar istihdam, yatırım, iş gücünü ve ihracatı arttırabilmek. Konya’daki iş adamlarımızın üstün başarısıyla Türkiye’nin ekonomisine, ihracatına kattığınız değerle onur ve gurur duyuyoruz.”

Bu Yazıya Tepki Ver