Kaan’ın yanına Hırvat stoper

1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Defansın göbeğine takviye yapmayı amaçlayan sarı-kırmızılılar, Kaan Ayhan transferinde sona yaklaşırken Martin Erlic’i de listesine aldı.

DEFANS hattının merkezini yeni isimlerle güçlendirmek isteyen Galatasaray, Spezia’da forma giyen Hırvat stoper Martin Erlic’i kadrosuna katma adına girişimde bulundu. İtalyan kulübü, 3 yıl daha sözleşmesi bulunan 1.93 boyundaki savunmacı için kapıyı 3 milyon Euro’dan açtı. 23 yaşındaki Erlic için pazarlıklar sürüyor. ÖTE yandan Sassulo ile yollarını ayırmak isteyen Kaan Ayhan ile de anlaşmaya çok yakın olan Galatasaray, yeni sezonda defansta Erlic-Kaan tandemiyle rakiplerine duvar örmeyi planlıyor. Sarı-kırmızılı kulüpte, devam eden transfer çalışmalarını yeni gelecek yönetimin resmileştirmesi bekleniyor.

Terimci değil Atatürkçüyüz!

Yeni başkanın seçileceği 19 Haziran’daki Galatasaray kongresine doğru başkan adaylarından Metin Öztürk, kendisine yöneltilen, “Siz de ‘Terimci’ misiniz?” şeklindeki soruyu “Biz bir şeyci olacaksak Atatürkçü oluruz. 3 hafta sonra maça çıkılacak. Galatasaray’ın ayarlarıyla oynamamak lazım” şeklinde yanıtladı.

Devlet olmasa kulüp iflas etmişti

Bir diğer başkan adayı İbrahim Özdemir ise “Büyük bir mali kaosun içindeyiz. Galatasaray, devlet olmasa iflas etmiş durumdaydı. Hovardaca yapılan bol sıfırlı transferler. Kendi işinde kazandığı parayı bu şekilde harcamayacak insanlar Galatasaray’ın parasını hoyratça harcadı” yorumunda bulundu



Bu Yazıya Tepki Ver