Kaftancıoğlu-İmamoğlu gerilimine Gürbüz Çapan da girdi: “İstanbul’da tek lobi var; Trabzon lobisi !”

gürbüz çapan ekrem imamoğlu
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında yaşandığı öne sürülen gerilimde son açıklama, çıkan haberlerde adı geçen Çapan ailesi adına CHP İstanbul’un önemli isimlerinden Gürbüz Çapan’dan geldi: “Benim de adımı karıştırmışlar, manipülasyon yapılıyor. Canan’ı severim, Ekrem’i de o kadar severim. Kars lobisi mi bunu destekliyor filan. Kars’ın lobisinden ne olur, esas Trabzon lobisi var, İstanbul’da tek lobi” açıklamasında bulundu.

Odatv’den Hürrem Elmasçı, Kaftancıoğlu’nun İmamoğlu’na “Aptal”, “Şizofren” dediği iddialarını köşesine taşıdı.

Gerilim üzerine çıkan haberde Çapan ailesinin de adı geçince CHP İstanbul’un önemli isimlerinden Gürbüz Çapan’a ulaştık.

Çapan “Ekrem İmamoğlu ve Canan Kaftancıoğlu arasında geçtiği iddia edilen diyalog hakkında ne düşünüyorsunuz” sorumuza “Ben öyle bir diyalog olduğunu bilmiyorum, bana söylemedi ikisi de” yanıtını verdi.

Gürbüz Çapan “bu diyaloglar gerçekliği yansıtmıyor mu” sorumuza ilişkin İstanbul’la ilgili dikkat çekici ifadeler kullanırken “Benim de adımı karıştırmışlar, manipülasyon yapılıyor. Canan’ı severim, Ekrem’i de o kadar severim. Kars lobisi mi bunu destekliyor filan. Kars’ın lobisinden ne olur, esas Trabzon lobisi var, İstanbul’da tek lobi” açıklamasında bulundu.

İddialar sonrası açıklamada bulunan İmamoğlu “Canan Kaftancıoğlu nezaketli bir hanımefendidir. Yani bu bahsi geçen kelimeleri bir kadın olarak söylememiştir diye düşünüyorum. Söyleyeceğim bu kadar” demişti.



Bu Yazıya Tepki Ver