Kale emin ellerde

DepoPhotos_16081624

Fenerbahçe’nin 21 yaşındaki file bekçisi, “Kendimi hep hazır tuttum. Burada olmamızın en büyük sebebi baskıyı kaldırabilme özelliklerimiz. Taraftarımızın içi rahat olsun” dedi.

KONYASPOR maçında omzundan yaşadığı sakatlık sonrası kaleci Altay’ın ilk yarıyı kapatmasının ardından Fenerbahçe’de tüm gözler genç file bekçisi Berke Özer’e çevrildi. 2018-19 sezonu başında Altınordu’dan transfer edilen ve kendi yaş grubunda Avrupa’nın en iyi kalecileri arasında gösterilen 21 yaşındaki file bekçisi, 2 sezon Belçika ekibi Westerlo’da kiralık olarak forma giymişti.  Eldivenleri Altay’dan devralan Berke, yakaladığı fırsatı iyi değerlendirmek istiyor.

Her zaman hazırım

SARI-lacivertli taraftarların büyük destek verdiği ve çok şeyler beklediği Berke, “Altay ağabeyin sakatlığına çok üzüldüm. Futbolda ne yazık ki bunlar var. Fenerbahçe kalesini korumak büyük bir sorumluluk gerektiriyor. Ben her zaman kendimi hazır tuttum. Elimden gelenin en iyisini yaparak takıma faydalı olmaya çalışacağım. Burada olmamızın en büyük sebebi baskıyı kaldırabilme özelliklerimiz. Taraftarımızın içi rahat olsun, kale emin ellerde” diye konuştu.