Kalpler ‘en baba gün’ için attı

baba-cocuk-kampi--6
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Her yıl haziran ayının 3. pazar günü çocukların babalarına olan sevgi ve minnet duygularını dile getirdiği kutlamalara birçok ilçe belediyesi katkı sağladı. Sportif etkinlikleri oyunlar, piknik ve değişik sürprizler ile bir Babalar Günü daha geride kaldı

Yıllardır Anneler Günü’nün gölgesinde kalan Babalar Günü artık yavaş yavaş hak ettiği değeri buluyor. Özellikle belediyelerin düzenledikleri etkinlikler, baba ve çocukları farklı konseptlerde bir araya getirerek, ‘Babalar Günü’ kutlamalarına ayrı bir güzellik katıyor. Dün İstanbul’un birçok ilçesinde güzel görüntüler oluştu, babalar ve çocuklar hep birlikte oyunlar oynayıp, sportif faaliyetlerde bulundu, eğlenceli dakikalar geçirdi.

BAŞHEKİM YALNIZ BIRAKMADI

Belediyelerin düzenlediği etkinliklerin yanı sıra farklı kutlamalar da oldu. Bunların en anlamlılarından birisi Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşandı. Hastane Başhekimi Prof. Dr. Nurettin Yiyit, Babalar Günü dolayısıyla hastanelerde tedavi edilen ve çocuklarından uzak kalan vatandaşları ziyaret etti. Onların hüzünlerini gidermeye çalışıp, hediyeler verdi.

 



Bu Yazıya Tepki Ver