Katkı sağlayan kalacak

bjk
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siyah-beyazlılar, sezon sonunda kontratı bitecek Gökhan Töre, Oğuzhan ve Mehmet Topal’a “Katkı verirseniz kalırsınız” dedi. N’Sakala yabancı sınırına takılabilir, Atiba’ya da jübile önerilecek

Şampiyonluk yarışı veren Beşiktaş, iç transfer için de düğmeye bastı. Siyah-beyazlılarda kiralıklarla birlikte toplam 15 oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Yönetim, kontratını uzatmak istediği Larin, Vida ve Josef’le görüşmelere başladı. Güven Yalçın da genç olması ve düşük maliyeti nedeniyle kadroda tutulacak. Sergen Yalçın’ın raporu doğrultusunda Can Bozdoğan’ın da bonservisi alınacak. Ljajic, Lens ve Douglas ile de yollar ayrılacak.

Atiba’ya jübile

5 futbolcunun ise Beşiktaş’taki geleceğiz belirsiz… Atiba’ya, jübile önerilecek. Siyah-beyazlılar, yabancı sayısının yediye düşecek olması nedeniyle N’Sakala ile de masaya oturmayı düşünmüyor. Yerli ağırlıklı sistemde değeri artan Gökhan Töre, Mehmet Topal ve Oğuzhan Özyakup’a ise taviz yok. Yönetim, bu 3 futbolcuya da “Sözleşmeniz, şampiyonluk yolunda katkı verirseniz uzatılacak” dedi. Aksi durumda, bu isimlerle yeni kontrat yapılmayacak.

Bu Yazıya Tepki Ver