Kemal Kılıçdaroğlu: “Yoksulluğu bitireceğiz”

Kemal Kılıçdaroğlu
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, açılışın ardından Büyükşehir Belediyesinin 364 otobüsü hizmete alması dolayısıyla Fuar İzmir’de düzenlenen törende yaptığı konuşmada, “Allah’ın izniyle dostlarımızla iktidar olduğumuzda aile hizmetleri sigortasını getireceğiz. Türkiye genelinde CHP’li olsun veya olmasın nerede bir çocuk açsa, nerede bir aile geçim sıkıntısı çekiyorsa onun sorununu çözeceğiz” dedi.

Törende yaptığı konuşmada, İzmir programı kapsamında toplam yatırım bedeli 1 milyar liranın üstünde olan 4 açılışa katıldığını dile getiren Kılıçdaroğlu, CHP’li belediyelerin en önemli özelliğinin hesap verebilirlik olduğunu belirtti.

“SOSYAL YARDIMLARI 4’E KATLADIK”

Kılıçdaroğlu, seçim öncesi “CHP’li belediyelere oy vermeyin, yatırım yapmazlar.” diyenlerin olduğuna vurgu yaparak şöyle devam etti:

Tam tersi oldu. Onların yaptığı sosyal yardımları 3’e, 4’e katladık. Bu yardımları yaparken de kişinin onurunu koruduk. Onun yoksulluğunu görünür kılmadık. Allah’ın izniyle dostlarımızla iktidar olduğumuzda aile hizmetleri sigortasını getireceğiz. Türkiye genelinde CHP’li olsun veya olmasın nerede bir çocuk açsa, nerede bir aile geçim sıkıntısı çekiyorsa onun sorununu çözeceğiz. Anadolu coğrafyasında yoksulluğu sonlandıracağız. Bizim ülkemizde al bayrağımızın altında hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek.”

“GEÇMİŞTE HANGİ PARTİYE VERDİYSE VERDİ…”



CHP lideri, konuşmasında bütün kuşaklardan destek talebinde bulunarak, “A kuşağından Z kuşağına kadar demokrasiye aşık olan her vatandaş… Geçmişte hangi partiye verdiyse verdi, eyvallah. Ama şimdi hep beraber demokrasiden yana olmalıyız.” dedi.

Türkiye’yi çağdaş uygarlığa kavuşturmayı, çağdaş uygarlığı da aşmasını sağlamayı hedeflediklerini kaydeden Kılıçdaroğlu, “Millet İttifakı’nda göreceksiniz ilk 6 ayda çok şey değişecek. Ampulü patlatacağız, güneş yeniden doğacak.” diye konuştu.

Bu Yazıya Tepki Ver