Kılıçdaroğlu da “suç duyurusunda bulunacağız” dedi, Peker’den yanıt geldi: “Yarını bekleyin, değişiklik yapmak zorunda kalıp tekrardan yorulmayın”

sedat peker yeni video
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Yeneroğlu’nun, Sedat Peker’in iddialarıyla ilgili suç duyurusunda bulunacaklarını açıklamasının ardından, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Sedat Peker‘in bugün yayınladığı paylaşımlarında rüşvet iddialarında adı geçenlerle ilgili suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı. Bu açıklamaya Sedat Peker’den yanıt geldi: “Bazı değerli partiler Pazartesi günü Sayın Savcılıklara suç duyurusunda bulunacaklarmış. Öncelikle onlara hakkı yenilen fakir fukaralar, garip gurebalar adına teşekkür ederim. Ama lütfen şikayet dilekçelerine gün yazmasınlar, yarını beklesinler. Değişiklik yapmak zorunda kalıp tekrardan yorulmasınlar…

Sedat Peker’in son iddialarıyla ilgili Twitter’da paylaşım yapan CHP lideri Kılıçdaroğlu açıklamalara konu olan SPK ve iddialar konusunda, “Pazartesi parti örgütümüz suç duyurusunda bulunacak” dedi. Kılıçdaroğlu, “Vatan kurtaran savcı ve hakim, haydi göreyim sizi” diye seslendiği mesajında şöyle dedi:

“Pazartesi parti örgütümüz suç duyurusunda bulunacak. Vatan kurtaran savcı ve hakim, haydi göreyim sizi; hem konser falan değil, konu SPK… Gençler sakın birbirinize düşmeyin! Hakaret falan değil mesele. Sizi kavga ettirmek istiyorlar çünkü paraya tapıyorlar. Paratapar bunlar.”

Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir