Kılıçdaroğlu: “Erdoğan ve yaveri fotoroman Süleyman… Öldürülen teröristin DNA raporuna rağmen, tam 2 gündür yalan söylediniz”

kemal kılıçdaroğlu
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Mersin’de polisevine düzenlenen saldırı ile ilgili, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya seslenerek, “İki gündür kirli propaganda yürüten Erdoğan ve yaveri fotoroman Süleyman… Öldürülen teröristin DNA raporuna rağmen, tam 2 gündür yalan söylediniz, havuz medyanız manşetler attı. Oysa ben ne dolaplar çevirdiğinizi iki gündür biliyorum. Bile bile yalan söylediniz. dedi.

thumbnail
İlgili Haber
Soylu’dan Kılıçdaroğlu’na DNA yanıtı: “Parmak izleri ile yapılan çalışmada bir tanesinde eşleşme çıktı”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Mersin’de polisevine saldıran ve etkisiz hale getirilen 2 teröristten Dilşah Ercan’ın isminin, CHP’nin 2013’te yayımladığı ‘Tutuklu Gazeteciler Raporu’nda yer almasıyla ilgili CHP’ye yüklenmişti.

Konuya ilişkin CHP lideri Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından “Başsavcıya sesleniyorum diye yazdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İçişleri Bakanı Soylu’ya, Başsavcıya dosyaya el koyun dediniz” iddiasında bulunan Kılıçdaroğlu, “Şimdi çıkın ve teröriste ait DNA raporunu açıklayın, bu millet bir kez ağzınızdan doğru bir şey duysun” ifadesini kullandı.



Kılıçdaroğlu, twitter hesabından şunları yazdı:

İki gündür kirli propaganda yürüten Erdoğan ve yaveri fotoroman Süleyman… Öldürülen teröristin DNA raporuna rağmen, tam 2 gündür yalan söylediniz, havuz medyanız manşetler attı. Oysa ben ne dolaplar çevirdiğinizi iki gündür biliyorum. Bile bile yalan söylediniz.

Şimdi çıkın ve teröriste ait DNA raporunu açıklayın, bu millet bir kez ağzınızdan doğru bir şey duysun. Başsavcıya dosyaya el koyun dediniz. Başsavcıya sesleniyorum, o dosyayı gizlemeye çalışma, biliyoruz gerçekleri… Utanmıyor musunuz!

Bu Yazıya Tepki Ver