Kılıçdaroğlu, Türk Tabipleri Birliği heyetini kabul etti

Kemal Kılıçdaroğlu ali ihsan ökten türk tabipleri birliği ttb Adalet Çıbık Dr. Kazım Doğan Eroğulları avukat Verda Ersoy
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türk Tabipleri Birliği (TTB) Merkez Konseyi 2. Başkanı Doç. Dr. Ali İhsan Ökten ve beraberindeki heyeti kabul etti.  Heyet, Kılıçdaroğlu’na TTB’nin bugüne değin yürüttüğü mücadelelerin aktarıldığı “Kazanımlarımız” kitabı ve konuyla ilgili bir dosya sundu.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, bugün parti genel merkezinde TTB Merkez Konseyi II. Başkanı Dr. Ali İhsan Ökten, Merkez Konseyi üyesi Dr. Adalet Çıbık ve Dr. Kazım Doğan Eroğulları ile Hukuk Bürosu’ndan avukat Verda Ersoy’un  yer aldığı TTB heyetini kabul etti.

Kılıçdaroğlu’na İşçi Sendikaları, Esnaf-Sanatkâr ve Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba  eşlik etti.

Görüşmede TTB heyeti; Dr. Şebnem Korur Fincancı’nın haksız, hukuksuz ve antidemokratik bir şekilde tutuklandığını dile getirdi. Heyet, Fincancı’nın serbest bırakılması ve TTB başta olmak üzere meslek örgütlerine yönelik baskılara karşı önümüzdeki dönem yürütülecek mücadele hattı üzerine aktarımlarda bulundu.

Türkiye’deki sağlık ortamının sorunları hakkında da bilgi veren heyet, TTB’nin bugüne değin yürüttüğü mücadelelerin aktarıldığı “Kazanımlarımız” kitabı ve konuyla ilgili bir dosyayı da Kılıçdaroğlu’na sundu. CHP heyeti de TTB ile dayanışma içinde olacaklarını iletti.



Bu Yazıya Tepki Ver