Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu baş başa görüştü

kemal kılıçdaroğlu ekrem imamoğlu
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu 12’nci katta görüştü

CHP’de pazartesi günü Genel Başkan Kılıçdaroğlu başkanlığında seçim strateji toplantısı gerçekleştirildi. Bu toplantı bittikten sonra, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile 12. katta baş başa bir görüşme gerçekleştirdiği de öğrenildi.

Pazartesi günü altılı masanın Ortak Politikalar Mutabakat Metni tanıtım toplantısının ardından CHP Lideri, Genel Merkez’de kurmaylarıyla seçim strateji toplantısında bir araya geldi.

Habertürk’ten Mahir Kılıç’ın haberine göre, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında yapılan toplantıya İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı. Yaklaşık 2 buçuk saat süren toplantıda İmamoğlu’nun “seçim kampanyası makinesi” adlı, İstanbul’da yerel seçimdeki kampanya modelini anlattığı belirtildi.

Ayrıca İstanbul Planlama Ajansı, Reform Enstitüsü ve bazı uzmanların çalışmalarına dair raporları sunduğu kaydedildi.

MYK ÜYELERİNE SEÇİM GÖREVLENDİRMESİ

3 grup başkanvekili, bazı MYK üyeleri, İstanbul Planlama Ajansı Başkanı, CHP PM üyesi Gökhan Günaydın ile Kemal Kılıçdaroğlu’nun Basından Sorumlu Başdanışmanı Tuncay Özkan’ın da katıldığı toplantıda CHP lideri bazı MYK üyelerine görev verdi. Seçim sürecinde kampanyanın bu görevlendirmeler çerçevesinde yürüyeceği İmamoğlu’nun ekibinin de çalışmalara destek olacağı belirtildi.



İMAMOĞLU VE KILIÇDAROĞLU’NDAN BAŞ BAŞA GÖRÜŞME

Bu toplantı bittikten sonra, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile 12. katta baş başa bir görüşme gerçekleştirdiği de öğrenildi.

Bu Yazıya Tepki Ver