Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a: “Bu necip millet sığınmacı oylarına güvenmenin hesabını sana kesecek”

kemal kılıçdaroğlu recep tayyip erdoğan
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Kapımız (Suriyelilere) açık onlara ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz” sözlerine yanıt verdi. CHP Lideri, “Kendi milletinden umudu kestin, sığınmacı oyuyla mı kalmaya çalışıyorsun Erdoğan?” ifadelerini kullandı.

AK Partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MÜSİAD’ın 32. Kuruluş Yıl Dönümü Programı ve Geleneksel MÜSİAD Türkiye’nin Gücü Ödülleri Töreni’nde yaptığı konuşmada, mülteciler ile ilgili açıklamalarında tekrar değişikliğe gitti. Daha önce mültecilerin kademeli olarak yurtlarına gönderileceğini duyuran Erdoğan bu kez de Türkiye’de kalmaya devam edeceklerini duyurdu. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na da yüklenen Erdoğan şunları söyledi:

Kapımız (Suriyelilere) açık onlara ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz. Onları katillerin eline bırakmayacağız Suriye’den savaştan çıkıp ülkemize sığınan bu kardeşlerimize sonuna kadar sahip çıkacağız Bay Kemal; siz ne derseniz deyin biz oradayız

KILIÇDAROĞLU’NDAN YANIT GECİKMEDİ

CHP Lideri ise AK Partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a şu sözlerle yanıt verdi:

Kendi milletinden umudu kestin, sığınmacı oyuyla mı kalmaya çalışıyorsun Erdoğan? Er ya da geç geleceksin kaçtığın seçime ve bu necip millet sığınmacı oylarına güvenmenin hesabını sana kesecek. Seçimin ertesi günü de 2 yıllık “Dönüş Planı” başlayacak. Bakalım el mi yaman bey mi!



Bu Yazıya Tepki Ver