Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a: “Sahi iyi misin?

gercek-default
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Adana Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, “CHP’nin elini attığı her işte çuvallamasının tek sebebi, kendilerine emanet edilecek üç koyunu bile güdemeyecek kadar beceriksiz olmalarıdır. Sosyal Sigortalar Kurumunun hastanelerini iflas ettiren adam bu değil mi, SSK’yı batıran bu değil mi ya? Buna nasıl geleceksin de bunları teslim edeceksin? CHP, takoz siyasetinin kurumsallaşmış, ete kemiğe bürünmüş hâlidir. Milletin felaketinden medet uman, milletin acısını fırsata çevirmeye çalışan bir anlayışın ülkemize yapabileceği hiçbir katkı yoktur. Bunun için Allah milletimizi CHP zihniyetinin eline düşürmesin diyorum” ifadelerini kullanan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’a yanıt Twitter’dan geldi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sosyal medya hesabından yanıt veren CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Erdoğan, yarısı bayat hep aynı nakarata girmişsin yine. Çok tekrar ediyorsun bu aralar kendini, sahi iyi misin?” ifadelerini kullandı.

“ERDOĞAN, YARISI BAYAT HEP AYNI NAKARATA GİRMİŞSİN YİNE”

Kılıçdaroğlu, Erdoğan’a Twitter hesabından yaptığı paylaşımla yanıt verdi. CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Erdoğan, yarısı bayat hep aynı nakarata girmişsin yine. ‘Üç koyun’, ‘SSK’yı batırdı’, ‘CeHaPe’, ‘Bay Kemal’. Çok tekrar ediyorsun bu aralar kendini, sahi iyi misin?” dedi.

 



Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir