Kılıçdaroğlu’ndan Hizbullah ve mülteci vurgulu video!

kemal kılıçdaroğlu
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Millet ittifakının cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, yayınladığı son videoda göçmen ve Hizbullahçılar üzerinden iktidarı eleştirdi. 

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın sözlerini ve FETÖ’yle eski ilişkisini de hatırlatan Kılıçdaroğlu seçmeni sandığa çağırdı.

Kılıçdaroğlu’nun açıklaması şöyle:

*Biz bu vatanı sokakta bulmadık. Bugün 10 milyon düzensiz mülteciyi içimize sokan bu zihniyete vatanımızı bırakmayacağız.

*’Sınır namustur’ dedik.. Sınırımızı korumaktan aciz her gün akın akın damarlarımıza sızan bu başı bozuk insan selini seyreden, yarın öbür gün 10 milyondan 30 milyona çıkıp, bekamızı tehdit edecek bu mülteci akını karşısında ithal oy ümidi uğruna kılını kıpırdatmayanlara vatanımızı bırakmayacağız.

*Kadınlara eşya gibi bakıp, onları sahiplendireceğini söyleyenlere, kadınları domuz bağıyla katledenlere, küçücük evlatlarımıza göz koyanlara varanımızı bırakmayacağız. 



*Daha düne kadar BOP’un eş başkanı olan, şimdilerdeyse kapısında el pençe divan durduğu Rusya’nın güdümüne giren, çakma dünya liderine vatanımızı bırakmayacağız. 

Deprem vurgusu

*On binlerce vatandaş depremde canından olurken korkusundan deprem sabahı askere ‘Dur’ emrini veren, insanlar enkaz altında yardım beklerken kan satan, çadır satan bu zihniyete vatanımızı bırakmayacağız. 

*Türkiye Cumhuriyeti’nin vatandaşlarını işine geldi mi ‘Kürt’, işine gelmedi mi ‘PKK’lı’, işine geldi mi ‘mütedeyyin’, işine gelmedi mi ‘FETÖ’cü’ diye yaftalayan bu zihniyete vatanımızı bırakmayacağız.

Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir