Kimseyi tanımadık senden daha güzel

burak
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Lille’in şampiyonluğunda başrol oynayan Burak Yılmaz, kalplerini fethettiği taraftarların oy yağmuruyla takımında sezonun en iyisi seçildi.

A Milli Takım’ın EURO 2020 hazırlıklarını sürdürdüğü Almanya kampına gelen müjdeli haber, turnuvaya sayılı günler kala Burak Yılmaz’a moral oldu. Milli yıldız, Fransa Ligi şampiyonu Lille’de sezonun futbolcusu seçildi. Hücumda ay-yıldızlı ekibimizin en büyük kozu olan Burak, kullanılan oyların yüzde 52.5’ini alarak uzak arayla ilk sırayı elde etti.

28 maçta 16 gol attı

Oylamada lig bitiminde Milan’a giden kaleci Maignan yüzde 28.7 ile ikinci, Benjamin Andre’ye ise yüzde 9.6 ile üçüncü oldu. Sonucun ardından Fransız kulübü, “Kral kesinlikle Lille taraftarlarının kalbini kazandı” açıklamasını yaptı. Burak, geçirdiği sakatlığa rağmen 28 maçta 16 gol kaydetmiş ve takımının tarihi başarısında en kilit isimlerden biri olmuştu. Onun için şimdi ise sırada milli formayla EURO 2020 var.

Şenol Güneş: Aklıyla oynuyor

MİLLİ Takımımızın deneyimli hocası Şenol Güneş, “Burak Yılmaz, aklıyla oyunu yönlendirebiliyor. Bence saha içindeki teknik direktör Burak” ifadelerini kullanarak, 35 yaşındaki yıldızın liderliğine ne derece güvendiğini ifade etti. Güneş, Hakan Çalhanoğlu’na “Sen öyle bir oyuncusun ki herkes sana muhtaç olur” dediğini de anlattı.



Bu Yazıya Tepki Ver