“Kıskanıyorlar”

bilal-erdogan
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Öğrencilere, “TÜGVA ile uğraşıyorlar, neden biliyor musunuz?” diye soran Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, “Siz TÜGVA’da karışık kuruşuk, abuk sabuk bir şey yapıyor musunuz? Niye uğraşıyorlar sizinle? Niye işlerine gelmiyor? Kıskanıyorlar değil mi? O zaman daha da başarılı olun. Onlar da kıskançlıktan çatlasın” ifadelerini kullandı

“ONLARI KISKANÇLIKTAN ÇATLATIN”

Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, kurucuları arasında yer aldığı Türkiye Gençlik Vakfı’nın (TÜGVA), vakıf üzerinden ordu, emniyet ve diğer kamu kurumlarına yüzlerce kişiyi yerleştirdiği, bu kişilerle ilgili sicil listeleri tuttuğu iddiasına ilişkin ilk kez konuştu. Öğrencilerle ok atıp mangala oynayan Erdoğan, öğrencilere “TÜGVA ile uğraşıyorlar, neden biliyor musunuz?” diye sorup cevabını da “Siz TÜGVA’da karışık kuruşuk, abuk sabuk bir şey yapıyor musunuz? Niye uğraşıyorlar sizinle? Niye işlerine gelmiyor? Kıskanıyorlar değil mi? O zaman daha da başarılı olun. Onlar da kıskançlıktan çatlasın” diyerek verdi.

“VAHDET İNANCININ MİRASÇILARIYIZ”

Türkiye’de kutuplaşma diye bir şey çıkartıldığını söyleyen Erdoğan, “Vahdet inancının mirasçılarıyız, o vahdet inancını bozmaya yönelik bir iş bu kutuplaşma. ‘İnsanlık dinler olursa gelişemez’ diye bir inanış vardı. Bu dönem dünyada geride kaldı. Artık inananların inancına, inanmayanların da inanmamasına saygı duyma dönemine girildi. Ancak Türkiye’de o pozitivist akımın etkisinde, kendi karanlıklarını aydınlık sanan bir kesim kaldı. Bunlar hala inandığınız zaman, bir Allah’a kul olduğunuz zaman gelişemeyeceğinizi, büyük işler yapamayacağınızı düşünüyorlar. Kendileri yapamıyorlar ya, herkesi kendileri gibi sanıyorlar” ifadelerini kullandı.

KADROLAŞMA İDDİALARI DOĞRU



Türkiye Gençlik Vakfı’nın (TÜGVA) kamudaki işe alımlar ve yolsuzluklarla ilgili gazeteci Metin Cihan’ın ortaya çıkardığı belgeler üzerine eski TÜGVA Van Başkanı Tamer Özsoy da Twitter hesabından açıklama yaptı. Tamer Özsoy, “Geçmişte TGVA’da yöneticilik yapmış biri olarak söylüyorum ne yazık ki hepsi doğru. Vatan millet Sakarya diyerek neler yapılıyor neler. Bu daha bir kısmı. Genel merkez de kurulan şirketten haberiniz var mı?” paylaşımı yaptı.

Bu Yazıya Tepki Ver