Kızının bıçak darbesi babayı öldürdü

esinden-bosanip-ikinci-evliligi-yapmak-istedi-5-14158920_osd
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

20 yaşındaki Cennet K., annesinden boşandıktan sonra ikinci evliliğini yapacağını söyleyen babasıyla tartıştı. Sinirlerine hakim olamayan genç kızın bıçakladığı Sinan K. hayatını kaybetti.

Kadına şiddet bu kez ters döndü. Son zamanlarda duymaya sık sık alıştığımız ”baba kızını, ağabey kardeşini, koca karısını, eski sevgili kız arkadaşını dövdü” ya da ”öldürdü” şeklindeki haberlerden farklı bir olay Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde dün gece yarısı yaşandı. Geç saatlerde Savrun Mahallesi, Derviş Paşa Caddesi’nde meydana gelen olayda, eşinden boşanan 3 çocuk babası Sinan K. (45), kızı Cennet K.’ya (20) ikinci kez evlenmek istediğini anlattı. Genç kız ise bu evlilik kararına karşı çıkarken babasıyla tartışmaya başladı.

CENNET K. SUÇ ALETİYLE TESLİM OLDU

Cennet K. bir süre sonra babasına iyice kızarak evden ayrıldı. Ancak babası da kızını ikna etmek için evden çıkıp yanına geldi. Kapının önünde tartışma sürerken babasını evlilik kararından vazgeçiremeyen Cennet K., tekrar eve girip mutfaktan bir bıçak alarak kapının önüne geldi ve bıçakla babasını göğsünden yaraladı. Kanlar içerisinde yığılan Sinan K., ihbarla gelen sağlık ekiplerince özel bir hastaneye kaldırıldı. Sinan K., burada doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Cennet K. ise suç aleti bıçakla birlikte polise teslim oldu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

 

 



Bu Yazıya Tepki Ver