Kocasına şarkılı mesajla zeytin dalı uzattı

1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Monako’nun Mutsuz Prensesi Charlene, 6 aydır Güney Afrika’da yaşıyordu. Yüzünü bile görmek istemediği eşinden uzaklaşmış ve boşanmalarının beklendiği bir dönemde, sürpriz biçimde Prenses’in seslendirdiği şarkılı mesajın her şeyi değiştireceği konuşuluyor.

Monako Sarayı’nın yüzü gülmeyen, mutsuz prensesi Charlene Wittstock, yaklaşık altı aydır, eşi Prens Albert ve çocuklarından binlerce kilometrelerce uzakta Güney Afrika’da yaşıyor.

FİLLER KAÇIŞTI

Gergedan ve fillerin neslinin tükenmemesi için yaptığı çalışmalarla tanınan Prenses Charlene, gerçekte eşinin yüzünü bile görmek istemiyordu.

İstemiyordu, çünkü eşine gönderdiği şarkılı bir mesajla bu durum değişebilir.

Eşi Prens Albert’tan boşanma arefesinde olduğu konuşulan mutsuz prenses katıldığı vakfın etkinliklerinde, sürpris bir biçimde bir şarkı söyledi. Instagram sayfasında paylaştığı şarkıyla mutsuz prensesin eşi Prens Albert’a zeytin dalı uzattığı konuşuluyor.



Çünkü, seslendirdiği, “Bütün Kalbimle” adlı parça düğünlerinde ilk danslarını yaptığı şarkıydı.

DÜĞÜN ŞARKISIYDI

Afrika dilinde söylenen My Hele Hart /Bütün Kalbimle, duygulu bir aşk şarkısı. Sözleri ise bir aşk manifestosu niteliğinde:

“Görebildiğimden daha yüksek/ Düşlerin ulaşabileceği yerin ötesinde/ Üzerimdeki gökyüzü gibi/Sen benim için sonsuz büyüklüktesin/ Benim mucizemi başka bir dünyadan ödünç aldın/ Tıpkı içimdeki nefes gibi/Her zaman benim bir parçam olacaksın/ Bütün kalbimle …”

Bu Yazıya Tepki Ver