Korkutan kokain raporu

KOKAIN3
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Güney Amerika’dan sevk edilen kokain maddesi bakımından, Türkiye üzerinden Avrupa ve Asya’ya doğru yeni bir rota oluşmuştur”

Türkiye’de uyuşturucu ile mücadelede polis birimlerinin üst kurumu olan Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, kokainin yeni rotasına ilişkin grafik yayımlayarak bir açıklama yaptı. Açıklamada “Avrupa Birliği tarafından son 2 yılda yayınlanan ‘Uyuşturucu Raporları’na atıfta bulunularak, “Güney Amerika’dan sevk edilen kokain maddesi bakımından, Türkiye üzerinden Avrupa ve Asya’ya doğru yeni bir rota oluşmuştur” denildi.

OLAY SAYISI ARTIYOR!

Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı “Son iki yıldır raporlarımızda, Güney Amerika’dan Avrupa’ya sevk edilen kokain maddesi bakımından ülkemizin basamak haline geldiği delilleriyle vurgulanmıştır” açıklamasında bulundu. Başkanlık ayrıca “Yıllara göre ülkemizde ele geçirilen kokain miktarı ve müdahale edilen uyuşturucu olay sayıları artmasına rağmen, kokain bazlı olay sayısı düşmektedir” bilgisini aktardı.

 



Bu Yazıya Tepki Ver