Kulis! Bakanlık için dört isme telefon

erdoğan
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erdoğan’ın yeni kabineyi bugün açıklaması beklenirken, kulislerde yeni bakanlık dağılımına ilişkin olarak çok sayıda isim konuşuluyor. İsmail Saymaz bakanlıklar için dört isme telefon gittiğini yazdı.

14 ve 28 Mayıs seçimlerinden sonra 28. Dönem TBMM’ye seçilen milletvekilleri için dün yapılan ant içme töreninden sonra gözler AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklayacağı Cumhurbaşkanlığı kabinesine çevrildi.

Gazeteci İsmail Saymaz, Twitter hesabından gece yarısından sonra yaptığı paylaşımda şu isimlere ilişkin duyduğu kulis bilgilerini paylaştı: “Dışişleri Bakanlığı için Hakan Fidan’a, İçişleri için Ali Yerlikaya’ya, Sanayi ve Teknoloji için Fatih Kacır’a, Gençlik ve Spor için Osman Aşkın Bak’a bu akşam telefon gittiği belirtiliyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, göreve devam edecek.”

İBRAHİM KALIN YENİ MİT BAŞKANI MI?

Gazeteci Candaş Tolga Işık ise şu tweetleri paylaştı: “İbrahim Kalın yeni MİT müsteşarı oldu. İstanbul valisi Ali Yerlikaya yeni İçişleri Bakanı MİT Müsteşarı Hakan Fidan yeni Dışişleri Bakanı… Eski kabineden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Kültür Turizm Bakanı Mehmet Ersoy yeni kabinede de devam ediyor. Mehmet Şimşek ekonominin başına geçiyor Maliye Bakanı olarak… Uğur İbrahim Altay, Çevre ve Şehircilik Bakanı… Fatih Kacır, Bilim ve Sanayi Bakanı…. Ulaştırma Bakanı Hayri Baraçlı…(Cumhurbaşkanı Yardımcısı) Fuat Oktay, devam…”

Bu Yazıya Tepki Ver