Kurtulmuş: “Kudüs de tam manasıyla özgürleşecek”

numan kurtulmuş
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Edirne’nin Keşan ilçesinde, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Doğa Kampı’nda düzenlenen programda gençlerle bir araya gelen AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş “Ayasofya açıldı zincirler kırıldı. Allah’ın izniyle bir gün Kudüs de tam manasıyla özgürleşecek.” dedi.

“En büyük gücümüz gençlerimizdir bu gençlerimizle iftihar ediyoruz.” ifadesini kullanan Kurtulmuş, özellikle gençlere önemli tavsiyelerde bulundu.

Kurtulmuş şöyle devam etti:

Buna göre iyi yetişeceğiz. Burada bu kampta aldığımız bu güzel ilhamla buradaki gayretle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizim Türkiye’mizin geleceğini emanet edeceğimiz gençlerde 5 tane vasfın olmasını isteriz. Türkiye’nin geleceğini taşıyacak olan gençlik idealist olmak zorundadır. İnançlı, ahlaklı, bilgili ve eylem içerisinde olmalıdır. Türkiye doğru yolda gidiyor. Türkiye bu anlamda her alanda ileri adımlar atıyor. Geçen sene söylemiştim, bizim gençliğimizde hayal olan şeyler Allah lütfetti gerçekleşti. Enes Başkan iki tanesini söyledi. Ayasofya açıldı mı? Geçen sene söylemiştim Ayasofya açıldı zincirler kırıldı. Allah’ın izniyle bir gün Kudüs de tam manasıyla özgürleşecek. Mescid-i Aksa’nın da bir gün zincirleri kırılacaktır.

Türkiye’nin sıradan bir ülke olmadığını belirten Kurtulmuş, bu nedenle gençlerinin çok iyi yetişmesi gerektiğini vurguladı. Kurtulmuş, Türkiye’nin dünyayla mücadele ve rekabet eden, yarışan, kimsenin arkasında kalmayı içine sindiremeyen bir ülke olduğunu dile getirdi.



Bu Yazıya Tepki Ver