LUNA yatırımcısını yaktı, bir aylık kaybı yüzde 90’ı aştı

LUNA
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçen ay 120 dolara yakın seviyelerde işlem gören LUNA, bugün şoke edici bir düşüşle 10 doların da altına gerileyerek 4,13 doları gördü. Bir haftalık değer kaybı yüzde 90’ı aştı.

Uzman Coin’den Burak Köse’nin derlediği habere göre; Terra ağının yönetim token’ı LUNA’nın fiyatında keskin düşüş sürüyor. Bundan bir ay önce 120 dolara yükselen LUNA, bugün 5 doların da altına düşerek 4,13 dolara kadar geriledi.

BİR HAFTADA YÜZDE 90’DAN DÜŞTÜ

Sadece bir ay içersinde LUNA’daki düşüş, yüzde 95’e ulaştı. Bu düşüşün büyük bölümü ise son bir haftada geldi. LUNA’nın bir haftalık değer kaybı yüzde 90’ı aştı.

LUNA’daki fiyat düşüşü, son günlerde piyasaya çok fazla LUNA sürülmesiyle birlikte geldi. Dün 44 milyondan fazla LUNA piyasaya sürülürken son iki gündeki rakam 80 milyonu aştı.

Öte yandan Luna Vakfı’nın 0.58 dolara kadar düşen Terra ekosistemindeki algoritmik sabit coin UST’yi kurtarmak için 1 milyar doların üzerinde fon arayışında olduğu The Block tarafından bildirilmişti. Kripto para sektöründen Jump Trading, Celsius ve Jane St. gibi şirketlerden taahhüt alındığı, bu fonun karşılığında LUNA’nın spot fiyata göre yüzde 50 indirimle verileceği aktarılmıştı.



Bu Yazıya Tepki Ver