Mali gözyaşlarına hakim olamadı: Çok ezildim!

mehmet ali erbil
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şovmen Mehmet Ali Erbil, konuk olduğu programda annesinin ikinci evliliğini yaptığı üvey babasından dolayı çok zor bir çocukluk geçirdiği yıllarını anlatırken gözyaşlarına boğuldu

Yaklaşık 2 yıldır sağlık sorunlarıyla mücadele eden Mehmet Ali Erbil, Gökhan Çınar’ın sunumuyla TV8’de yayınlanan Paylaş Benimle programına konuk oldu. Psikolog Çınar’a yaşadıklarını anlatan Erbil, çocukluk ve gençlik yıllarına ait hatıralarını anlatırken gözyaşlarını tutamadı.

“ELİN ADAMINA BİZİ EZDİRİRDİ”

Annesinin evlilik yaptığı adam tarafından hiç sevilmediklerini ve kötü karşılandıklarını söyleyen Erbil, “Anneme kızamıyorum. Babamdan göremediği sevgiyi, ilgiyi ondan gördü. Annem o adama bizi çok ezdirdi. Annemi çok seviyordu, kıskanıyordu. Biz de büyüyünce batmaya başladık ona. O yüzden bizi evde istememeye başladı. 10 yaşındayım sokağa çıkarmıyordu arkadaşlarımla oynamaya. Baskı yapıyordu bize. Sevgi falan zaten yoktu. Babam sevmiyordu, o adam nasıl sevsin? Evlat olarak annem beni çok üzdü, içimdeki sevgiyi bitirdi. Anneme çamaşırlarımı yıkattırmıyordu adam. Bir elalemin adamına bizi ezdirdiğini görüyorum, bu çok acı bir şey” ifadelerini kullandı.

Bu Yazıya Tepki Ver