Maltepe’de tüyler ürperten cinayet

1

Emniyet yetkilileri ve sağlık görevlileri yarı çıplak halde bulunan kadının boğazının kesilerek öldürüldüğünü tespit etti. Cesedin kayıp ilanı verilen 37 yaşındaki Şahigül Buluş’a ait olduğu belirlendi.

İstanbul Maltepe’de tüyler ürperten cinayet. Sabah erken saatlerde balık tutmak için Başıbüyük Barajı’na gelen vatandaşlar, barajın kıyısında yeşillik alanda yarı çıplak hareketsiz yatan bir kadın gördü. Hemen 112’yi arayan vatandaşlar, olayı ihbar etti. Emniyet güçleri ve sağlık görevlileri olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Polis ekipleri güvenlik şeridi çekerek çevredekileri uzaklaştırdı.

POLİS DELİL ARADI

Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı ilk incelemede talihsiz kadının boğazının kesilerek öldürüldüğü anlaşıldı. Yapılan araştırmadan sonra da  cesedin bir gün önce kayıp ilanı verilen 37 yaşındaki Şahigül Buluş’a ait olduğu belirlendi. Polis çevrede geniş çaplı delil çalışması yaptı. Olay yeri ekipleri ve savcının çalışmasının ardından ceset, Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.