Mansur Yavaş: Sinan Oğan, Kemal Kılıçdaroğlu’ndan makam istedi

mansuryavas
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı (ABB) Mansur Yavaş, ikinci turda AK Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı destekleyen Sinan Oğan’ın Kemal Kılıçdaroğlu’ndan makam talep ettiğini söyledi.

AK Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı yenmek için seçime giren Sinan Oğan yüzde 5’lik oy alında ikinci tura kalamadı. Seçim sonrası için açıklama yapan Sinan Oğan “Kemal Kılıçdaroğlu’ndan hiçbir talebim olmadı. Seçimi kazanacağına dair hiçbir ikna edici bir şey kullanmadı.” dedi.

MANSUR YAVAŞ: SİNAN OĞAN MAKAM İSTEDİ

ABB Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Mansur Yavaş cumhurbaşkanlığı ikinci turunda AK Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı destekleme kararı alan Sinan Oğan’ın 14 Mayıs seçimlerinden hemen sonra Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan makam talep ettiğini söyledi.

Mansur Yavaş açıklamasında şunları kaydetti:

Hayır @DrSinanOgan bey, Sn. @kilicdarogluk ‘dan makam talebiniz oldu. Hem de “Tabanımı ikna etmek için kamuoyuna deklare edilmesi gerekir, aksi halde ikna edemem” dediniz. Cumhur İttifakı’ndan talebiniz olduğunu duymadık. Şimdi tabanınızı nasıl ikna edeceksiniz merak ediyorum.

“TBMM’DEKİ TABLO BELLİ OLMUŞTU BAŞTAN BU KANAATTE OLSAYDINIZ GÖRÜŞMEZDİNİZ”

Sn. @DrSinanOgan ,Sn.@kilicdarogluk ile görüşmeyi yaptığınızda TBMM’deki tablo belli olmuştu, böyle bir konuşma da gerçekleşmedi. Baştan bu kanaatte olsaydınız ve gerçekten istikrarı düşünseydiniz Sn. Kemal Kılıçdaroğlu ile hiç görüşmemeniz gerekirdi.

Bu Yazıya Tepki Ver